Maatwerk

Altijd een oplossing

  • Saljoet 3 3824 MD Amersfoort
  • 033-7410060
  • info@nexxtlighting.com

Van idee tot uniek lichtconcept

Wij denken met u mee van ontwerp tot eindproduct. Doordat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we snel schakelen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Nexxt! Lighting heeft deskundig en vakbekwaam personeel in dienst. Wij evolueren continu in innovatie op het gebied van vormgeving en verlichtingstechniek. De hoge eisen die wij stellen aan de vakbekwaamheid is daardoor terug te zien in de kwaliteit en uitstraling waaraan al onze producten voldoen.

Bekijk ons proces in beelden

Samenwerking met interieurdesigners en industrieel vormgevers

Om tot een uniek product te komen werken wij samen met interieurdesigners en industrieel vormgevers. Door een soepele samenwerking van deze twee partijen ontstaan de meest vernieuwende verlichtingslijnen.

Constante innovatie

Door de ontwikkelingen binnen de wereld van verlichting altijd een stapje voor te zijn, blijven we scherp en werken we op een innovatieve manier. Deze kennis delen we met de klant en passen we toe in het werk dat we leveren.

 

innovatie

There is a way to the making of all beautiful things

Nexxt! Lighting

Let’s make something beautiful

Een droomproject voor ogen? Nexxt Lighting! maakt uw dromen waar! Met een lichtplan op maat en een eindeloos assortiment aan designverlichting is uw droomproject verzekerd van een strak eindresultaat.

Contact ons
Nexxt! Lighting

Onze partners in elk lichtplan...

 
  • Saljoet 3 3824 MD Amersfoort
  • 033-7410060
  • info@nexxtlighting.com

© Copyright Nexxt! Lighting 2019

Webdesign door TODD Reclamestal